Media Club - Anomalie (AUT) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Sort by genre Sort by country

   Anomalie (AUT)

Anomalie (AUT)
   Band/Artist:  Anomalie (AUT)
Country:  Австрия
Genre:  Alternative;  Rock
Style:
URL's:  Bandcamp
 Facebook
Инфо:
В 2011 году в коммуне Леобендорф, Нижняя Австрия, Marrok, участник группы Selbstentleibung (а в прошлом ещё и Panzerhass и Tulsadoom) создал сольный проект Anomalie. В нём он хотел совместить любимые элементы эмоционального блэк-метала, пост-метала и депрессивного рока и воплотить в жизнь своё личное видение честной и проникновенной музыки...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2021 Tranceformation 2021 6 29.11.2021
2017 Visions 2017 7 13.03.2017
2015 Refugium 2015 8 14.12.2015
2014 Between The Light 2014 6 14.12.2015
 Singles, Mini-CD's, EP's
2018 Integra (EP) 2018 4 29.11.2021
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG