Media Club - Dartz (The Dartz) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Dartz

Dartz
  Band/Artist:  Dartz
Country:  Russia
Genre:  Folk
Style:
URL's:  dartz.spb.ru
 myspace.com/dartzrussia
 www.facebook.com/group.php?gid=121307234549599
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Старьё и медляки 2011 13 06.01.2012
2009 Proxima Parada 2009 10 06.01.2012
2007 Бывает иногда 2007 12 06.01.2012
2005 Переверни Страницу 2005 14 25.01.2006
31.01.2012
2003 Франсуазиг 2003 13 06.01.2012
2000 Ярмарка 2000 15 26.01.2006
31.01.2012
1999 Пиво И Пельмени 1999 11 26.01.2006
31.01.2012
1997 Ирландские Поминки 1997 10 26.01.2006
31.01.2012
 Bootlegs
2011 Презентация сингла 2011 1 06.01.2012
2010 Живой радиоконцерт на Elf Folk Radio (29.12.2010) 2010 1 06.01.2012
2010 Концерт в клубе ''Шум'' (Санкт-Петербург). Рождественская акустика (04.12.2010) 2010 23 06.01.2012
2005 Концерт в Петрозаводске 2005 10 06.01.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
2011 Ночь Повернула На День 2011 3 06.01.2012
2008 Катти Сарк 2008 3 06.01.2012
2006 Когда позовёт тебя море 2006 2 06.01.2012
 Compilations, Remixes
2001 The Dartz (White Album) 2001 14 06.01.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG