Media Club - Вопли Видоплясова (Воплі Відоплясова / В.В. / ВВ / Vopli Vidopliassova) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Вопли Видоплясова

Вопли Видоплясова
  Band/Artist:  Вопли Видоплясова
Country:  Ukraine
Genre:  Pop;  Alternative;  Dance
Style:
URL's:  myspace.com/VopliVidopliassova
 www.vopli.com.ua
 RockMania.narod.ru/book/vv/history.htm
Инфо:
- Олег Скрипка
- Евгений Рогачевский
- Александр Пипа
- «Борщ»

ВОПЛИ ВИДОПЛЯСОВА (сокращенно ВВ)...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Чудовий Свiт 2013 12 26.11.2013
2006 Були Деньки 2006 12 14.12.2006
18.12.2006
2002 Файно 2002 18 22.01.2003
22.05.2009
1999 Хвилi Амура 1999 18 06.06.2003
22.05.2009
1998 Краiна мрiй (Special Edition) 1998 18 25.04.2010
1997 Музiка 1997 11 23.10.2002
22.05.2009
1996 Salzburg (Kaversy) 1996 6 20.03.2010
1994 Краiна Мрiй 1994 17 23.10.2002
22.05.2009
1991 Hey, O.K.! (Гей, Любо!) 1991 19 24.05.2009
1991 Або або 1991 14 25.04.2010
1989 Танцi 1989 24 24.05.2009
 Bootlegs
2008 Iнше 2008 10 10.04.2010
1992 Концерт во Львове (Часть 1) 1992 1 25.04.2010
1992 Концерт во Львове (Часть 2) 1992 1 25.04.2010
1988 Концерт в Москве 1988 13 25.04.2010
1988 Концерт в Польше 1988 1 25.04.2010
1988 Концерт на площади КПИ 1988 1 25.04.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2009 Ладо (Single) 2009 6 10.03.2010
2001 Мамай (Single) 2001 5 21.09.2005
22.05.2009
1998 Любовь (Single) 1998 5 19.11.2002
22.05.2009
1996 Muzika (Single) 1996 5 20.03.2010
 Live Albums
2008 В.В. на сценi фестивалю 2008 19 24.05.2009
1993 Закустика (Unplugged) 1993 9 24.05.2009
1991 Either Or (Або-Або) (Live at 1991 14 24.05.2009
 Compilations, Remixes
2008 Збiрка Етнiчна 2008 12 25.04.2010
2008 Збiрка Рокова 2008 16 25.04.2010
2008 Збiрка Романтична 2008 13 25.04.2010
2008 Збiрка Танцювальна 2008 12 25.04.2010
2002 День НароDJення (Ремиксы) 2002 6 06.06.2003
2000 Большая Российская Музыкальная Коллекция (CD 1) 2000 12 17.03.2010
2000 Большая Российская Музыкальная Коллекция (CD 2) 2000 13 17.03.2010
2000 Золотая коллекция 2000 26 20.03.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG