Media Club - Mercury, Daniela (Daniela Mercuri de Almeida Póvoas) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Mercury, Daniela

Mercury, Daniela
  Band/Artist:  Mercury, Daniela
Country:  Brasil
Genre:  Latin;  Pop
Style:
URL's:  en.wikipedia.org/wiki/Daniela_Mercury
 www.braziliada.ru/musicians/Mercury/mercury_a.shtml
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Vinil Virtual 2015 15 14.02.2017
2013 Daniela Mercury & Cabeca de Nos Todos 2013 12 16.12.2017
2009 Canibalia 2009 14 14.02.2017
2005 Bale Mulato 2005 14 14.02.2017
2004 Carnaval Eletronico 2004 12 14.02.2017
2001 Sou de Qualquer Lugar 2001 14 14.02.2017
2000 Sol da Liberdade 2000 14 14.02.2017
1996 Feijao Com Arroz 1996 15 14.02.2017
1994 Musica de Rua 1994 12 14.02.2017
1992 O Canto da Cidade 1992 12 14.02.2017
1991 Daniela Mercury 1991 11 14.02.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2017 Tri Eletro (EP) 2017 3 16.12.2017
 Live Albums
2016 O Axe, A Voz e o Violao 2016 16 14.02.2017
2016 O Axe, A Voz e o Violao (Special Edition) [CD 1] 2016 11 16.12.2017
2016 O Axe, A Voz e o Violao (Special Edition) [CD 2] 2016 11 16.12.2017
2011 Canibalia: Ritmos do Brasil 2011 13 14.02.2017
2006 Bale Mulato - Ao Vivo 2006 14 14.02.2017
2005 Classica 2005 14 14.02.2017
2005 Baile Barroco (CD 1) 2005 11 16.12.2017
2005 Baile Barroco (CD 2) 2005 10 16.12.2017
2003 MTV Ao Vivo - Eletrodomestico 2003 18 14.02.2017
1998 Eletrica - Ao Vivo 1998 16 14.02.2017
 Compilations, Remixes
2016 Rare & Rarities 2016 12 16.12.2017
1999 20 Grandes Exitos 1999 20 14.02.2017
1999 Swing Tropical 1999 14 14.02.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG