Media Club - Capital Inicial (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Capital Inicial

Capital Inicial
  Band/Artist:  Capital Inicial
Country:  Brasil
Genre:  Alternative;  Pop
Style:
URL's:  capitalinicial.com.br
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Sonora 2018 11 22.12.2018
2013 Saturno 2013 13 15.02.2017
2010 Das Kapital 2010 11 15.02.2017
2007 Eu Nunca Disse Adeus 2007 13 15.02.2017
2004 Gigante! 2004 12 15.02.2017
2002 Rosas E Vinho Tinto 2002 14 15.02.2017
1998 Atras Dos Olhos 1998 12 15.02.2017
1995 Rua 47 1995 11 15.02.2017
1991 Eletricidade 1991 14 15.02.2017
1989 Todos Os Lados 1989 11 15.02.2017
1988 Voce Nao Precisa Entender 1988 9 15.02.2017
1987 Independencia 1987 10 15.02.2017
1986 Capital Inicial 1986 11 15.02.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2014 Viva A Revolucao (EP) 2014 7 15.02.2017
 Live Albums
2015 Acustico NYC (CD 1) 2015 11 15.02.2017
2015 Acustico NYC (CD 2) 2015 12 15.02.2017
2011 Rock In Rio 2011 13 15.02.2017
2005 MTV Especial: Aborto Eletrico 2005 18 15.02.2017
2000 Acustico MTV 2000 28 19.03.2017
1996 Ao Vivo 1996 17 15.02.2017
 Compilations, Remixes
2013 Mega Hits 2013 15 22.12.2018
2008 Multishow Ao Vivo: Capital Inicial Em Brasilia 2008 17 15.02.2017
2001 Eletrico 2001 14 19.03.2017
2001 Sem Limite (CD 1) 2001 15 22.12.2018
2001 Sem Limite (CD 2) 2001 15 22.12.2018
1999 Millennium 1999 20 22.12.2018
1998 Remixes 1998 13 15.02.2017
1994 O Melhor Do Capital Inicial 1994 14 15.02.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG