Media Club - Eller, Cassia (Cassia Eller, Cássia Rejane Eller) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Eller, Cassia

Eller, Cassia
  Band/Artist:  Eller, Cassia
Country:  Brasil
Genre:  Folk;  Latin
Style:
URL's:  pt.wikipedia.org/wiki/Cássia_Eller
 www.discogs.com/artist/1105685-Cássia-Eller
 www.vagalume.com.br/cassia-eller/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 O Espirito Do Som, Vol. 1: Segredo 2015 10 16.02.2017
2002 Dez De Dezembro 2002 11 16.02.2017
2000 CassiaRockEller 2000 14 16.02.2017
1999 Com Voce... Meu Mundo Ficaria Completo 1999 12 16.02.2017
1997 Minha Historia 1997 14 16.02.2017
1997 Veneno Antimonotonia 1997 14 16.02.2017
1994 Cassia Eller 1994 1994 13 16.02.2017
1992 O Marginal 1992 12 16.02.2017
1990 Cassia Eller 1990 1990 11 16.02.2017
 Live Albums
2010 Violoes 2010 18 16.02.2017
2006 Rock in Rio - Ao Vivo 2006 13 16.02.2017
2001 Acustico MTV 2001 17 16.02.2017
1998 Veneno Vivo 1998 14 16.02.2017
1996 Ao Vivo 1996 14 16.02.2017
 Compilations, Remixes
2012 Do Lado de Avesso 2012 17 16.02.2017
2011 Relicario 2011 14 16.02.2017
2008 Raridades 2008 15 16.02.2017
2003 Perfil 2003 14 16.02.2017
2002 Participacao Especial 2002 14 16.02.2017
2001 Sem Limite (CD 1) 2001 15 16.02.2017
2001 Sem Limite (CD 2) 2001 15 16.02.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG