Media Club - Fabio Jr (Fábio Júnior, Fábio Jr., Flavio Ayrosa Correia Galvao) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Fabio Jr

Fabio Jr
  Band/Artist:  Fabio Jr
Country:  Brasil
Genre:  Latin;  Pop
Style:
URL's:  fabiojr.com.br
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Fabio Jr. 2015 2015 10 20.02.2017
2011 Intimo 2011 13 20.02.2017
2009 Romantico 2009 13 20.02.2017
2006 Minhas Cancoes 2006 13 20.02.2017
2004 O Amor E Mais 2004 14 20.02.2017
2002 Acustico 2002 14 20.02.2017
2000 De Alma E Coracao 2000 13 20.02.2017
1999 Contador De Estrelas 1999 14 20.02.2017
1998 Compromisso 1998 14 20.02.2017
1996 Obrigado 1996 13 20.02.2017
1995 Fabio Jr. 1995 1995 12 20.02.2017
1994 Fabio Jr. 1994 1994 12 20.02.2017
1993 Desejos 1993 12 20.02.2017
1992 Fabio Jr. 1992 1992 13 20.02.2017
1991 Intuico 1991 10 20.02.2017
1988 Vida 1988 10 20.02.2017
1986 Sem Limites Pra Sonhar 1986 9 20.02.2017
1985 Fabio Jr. 1985 1985 11 20.02.2017
1984 Fabio Jr. 1984 1984 11 20.02.2017
1982 Fabio Jr. 1982 1982 11 20.02.2017
1981 Fabio Jr. 1981 1981 9 20.02.2017
1979 Fabio Jr. 1979 1979 9 20.02.2017
1976 Fabio Jr. 1976 1976 12 20.02.2017
 Live Albums
2012 Intimo - Ao Vivo 2012 14 20.02.2017
2008 Fabio Jr. & Elas 2008 16 20.02.2017
2003 Ao Vivo (CD 1) 2003 14 20.02.2017
2003 Ao Vivo (CD 2) 2003 13 20.02.2017
 Compilations, Remixes
2005 Mais De Vinte E Poucos Anos (CD 1) 2005 14 20.02.2017
2005 Mais De Vinte E Poucos Anos (CD 2) 2005 13 20.02.2017
2005 Mais De Vinte E Poucos Anos (CD 3) 2005 14 20.02.2017
2005 Mais De Vinte E Poucos Anos (CD 4) 2005 18 20.02.2017
2005 Mais De Vinte E Poucos Anos (CD 5) 2005 17 20.02.2017
1996 Com Amor 1996 18 20.02.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30  31  
go top

Media ClubCreated by TDG