Media Club - Басков, Николай (Николай Басков) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Басков, Николай

Басков, Николай
  Band/Artist:  Басков, Николай
Country:  Russia
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  www.facebook.com/nikolai.baskov
 www.baskov.ru
 ru.wikipedia.org/wiki/Басков,_Николай_Викторович
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Корабль Судьбы 2009 22 23.04.2010
2009 Одна На Миллион 2009 14 23.04.2010
2009 Внезапная Любовь 2009 16 23.04.2010
2007 Тебе Одной 2007 14 23.04.2010
2004 Никогда не говори прощай 2004 17 30.03.2004
18.05.2010
2003 Граф Нулин 2003 26 23.04.2010
2003 Мы Снова Вместе ( С Монтсеррат Кабалье) 2003 7 23.04.2010
2001 Мне 25 2001 15 19.11.2002
18.05.2010
2001 Шедевры уходящего века 2001 18 19.11.2002
18.05.2010
2000 Посвящение... 2000 16 19.11.2002
18.05.2010
2000 Посвящение... НА БИС! 2000 9 19.11.2002
18.05.2010
 Compilations, Remixes
2009 Неизданное 2000-2008 2009 25 23.04.2010
2009 Композиции, не вошедшие в альбомы (CD 1) 2009 19 23.04.2010
2009 Композиции, не вошедшие в альбомы (CD 2) 2009 20 23.04.2010
2009 Композиции, не вошедшие в альбомы (CD 3) 2009 20 23.04.2010
2009 Композиции, не вошедшие в альбомы (CD 4) 2009 36 23.04.2010
2005 Лучшие песни 2005 15 06.01.2006
2002 Платиновая Коллекция (СD 1) 2002 20 23.04.2010
2002 Платиновая Коллекция (СD 2) 2002 20 23.04.2010
 Tributes
L 9.57 / D 4.86 2004 7 25606.02.2008
L 189.87 / D 20.92 2004 18 19219.10.2004
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG