Media Club - Victor & Leo (Victor Chaves, Leonardo Chaves) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Victor & Leo

Victor & Leo
  Band/Artist:  Victor & Leo
Country:  Brasil
Genre:  Latin
Style:
URL's:  pt.wikipedia.org/wiki/Victor_%26_Leo
 www.vagalume.com.br/victor-leo/
 www.facebook.com/victoreleo/
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Duetos 2016 14 18.03.2017
2014 Perfil 2014 14 18.03.2017
2013 Viva Por Mim 2013 13 18.03.2017
2011 Amor de Alma 2011 12 18.03.2017
2010 Boa Sorte Pra Voce 2010 11 18.03.2017
2008 Borboletas 2008 12 18.03.2017
2008 Nada Es Normal 2008 10 18.03.2017
2007 Ao Vivo em Uberlandia 2007 15 18.03.2017
2004 Vida Boa 2004 14 18.03.2017
08.04.2017
2002 Vitor e Leo 2002 11 18.03.2017
08.04.2017
 Live Albums
2015 Irmaos - Ao Vivo 2015 18 18.03.2017
2012 Ao Vivo em Floripa 2012 17 18.03.2017
2009 Ao Vivo e em Cores em Sao Paulo 2009 18 18.03.2017
2006 Victor & Leo Ao Vivo 2006 15 18.03.2017
 Compilations, Remixes
2010 Selecao Essencial 2010 20 18.03.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG