Media Club - Deutsch Amerikanische Freundschaft (D.A.F. (DAF)) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Deutsch Amerikanische Freundschaft

Deutsch Amerikanische Freundschaft
  Band/Artist:  Deutsch Amerikanische Freundschaft
Country:  Germany
Genre:  Pop;  Alternative
Style:
URL's:  www.daf.ag
 www.discogs.com/artist/12830-Deutsch-Amerikanische-Freundschaft
 de.wikipedia.org/wiki/Deutsch_Amerikanische_Freundschaft
 www.facebook.com/DAFARMY2000
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Fuer Immer (Remastered) 2018 10 22.02.2018
2017 Reworx (Das Ist DAF Boxset) 2017 6 25.09.2018
2003 Funfzehn Neue DAF Lieder 2003 15 22.11.2017
1989 Hitz Blitz 1989 13 22.11.2017
1986 1st Step to Heaven 1986 10 22.11.2017
1982 Fur Immer (LP) 1982 10 22.11.2017
1982 Fur Immer (Remastered 1998) 1982 10 22.11.2017
1981 Alles ist Gut 1981 10 08.06.2006
1981 Gold Und Liebe (Remastered 1998) 1981 10 22.11.2017
1980 Die Kleinen Und Die Bosen 1980 19 27.05.2010
1979 Ein Produkt der Deutsch-Amerikanischen Freundschaft (Remastered 2000) 1979 22 22.11.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2010 Du Bist Daf 2010 1 30.11.2010
2002 Der Sheriff (Anti-Amerikanisches Lied) [Promo EP] 2002 5 22.11.2017
1989 Verschwende Deine Jugend (Delkom Remix) [EP] 1989 3 22.11.2017
1988 Liebe Auf Den Ersten Blick ('88 Remix) [12''' Single] 1988 3 22.11.2017
1987 The Gun (12'' Single) 1987 2 22.11.2017
1985 Brothers (12'' Single) 1985 2 22.11.2017
1982 Kebab-Traume / Ein Bisschen Krieg (12'' Single) 1982 2 22.11.2017
1982 Verlieb Dich In Mich (7 1982 2 22.11.2017
1981 Der Rauber Und Der Prinz / Tanz Mit Mir (7 1981 2 22.11.2017
1981 Sex unter wasser (7 1981 2 22.11.2017
1980 Kebabtraume / Gewalt (7 1980 2 22.11.2017
 Compilations, Remixes
2017 Das Ist DAF (CD 1): Die Kleinen Und Die Bosen 2017 19 28.01.2018
2017 Das Ist DAF (CD 2): Alles Ist Gut 2017 10 28.01.2018
2017 Das Ist DAF (CD 3): Gold Und Liebe 2017 10 28.01.2018
2017 Das Ist DAF (CD 4): Fur Immer 2017 10 28.01.2018
2017 Das Ist DAF (CD 5): Reworx 2017 6 28.01.2018
2017 Das Ist DAF (CD 6): Sprache Der Liebe 2017 2 28.01.2018
2009 Das Beste Von DAF 2009 20 22.11.2017
2008 Achtung! D.A.F. & Company 2008 12 22.11.2017
1988 D.A.F. 1988 16 22.11.2017
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG